ko smo mi?

Energy Star International


Je zvanični distributer međunarodno poznatih ekskluzivnih brendova alkoholnih pića. Od osnivanja 2009. godine, kompanija je posvećena postavljanju standarda u premium i super premium segmentima alkoholnih pića na domaćem tržištu.

U saradnji sa partnerima, čiji je broj iz godine u godinu sve veći, Energy Star International pozicionira svoje proizvode u najprestižnija prodajna mesta u Srbiji. Poslovanje se zasniva na znanju, kontinuiranim inovacijama i praćenju globalnih trendova. Odgovaramo na potrebe klijenata čije se želje ogledaju sofisticiranom hedonizmu, luksuznoj i glamuroznoj svakodnevnici.

Misija Energy Star International-a je da, kroz široku paletu vrhunskih alkoholnih pića, odgovori na potrebe klijenata čije su želje iznad proseka.

Vizija kompanije je da bude sinonim za premium i super premium proizvode koji donose veću vrednost u živote ljudi I to prestižem, luksuzom i sofisticiranošću. Konstantnim postavljanjem viših standarda, kompanija ne samo da uvodi nove navike i trendove, već ih predviđa i oblikuje.