Hennessy

Richard Hennessy je osnovao ‘Maison Hennessy’ 1765 sa jasnom vizijom: da stvori najbolji svetski konjak. Njegov san se nastavlja u svemu što Hennessy predstavlja: kvalitet i kreativnost.

HENNESSY VS

hennessy vs

Sadržaj alkohola: 40 %

Hennessy Very Special je referenca umetnosti pomešana sa njegovim jedinstvenim stilom. Kao unija toplote duše i punoće ukusa, Hennessy Very Special opstaje kroz vekove i zadovoljava ljubitelje u potrazi za veoma posebnim trenucima.

 

 

HENNESSY FINE DE COGNAC

fine de cognac

Sadržaj alkohola: 40 %

Kreiran 2002 godine, i definisan po svom kristalnom izgledu, Fine de Cognac je uravnotežena mešavina koja kombinuje Hennessy-jeve “vode života” karakteristične po svojim finesama cvetnih nota sa akcentima voća, sačuvanim kroz period suptilnog starenja.

 

 

HENNESSY XO

hennessy xo

Sadržaj alkohola: 40 %

Kreiran od strane Maurice Hennessy-a 1870 godine, za krug svojih najbližih prijatelja, Hennessy X.O (“ekstra star”) označio je stvaranje novog stila konjaka, onog koji je snažan, bogat i neverovatno dugo traje.

 

 

HENNESSY PARADIS

hennessy paradis

Sadržaj alkohola: 40 %

Ako gurmanska mešavina postoji, mešavina koja otkriva sukcesivne arome koje dobar konjak može da poprimi, onda je to Paradis. Paradis otvara kapiju prefinjene, jedinstvene i elegantne dimenzije.

 

 

HENNESSY RICHARD

hennessy richard

Sadržaj alkohola: 40 %

Kreiran za poznavaoce najboljih konjaka, Richard Hennessy spaja prošlost i sadašnjost u susret cvetanju. Ovaj jedinstveni konjak otelotovruje 250 godina istorije, talenta, znanja, stručnosti i onog poznatog “znati kako”.