Belvedere je Poljska vodka, dobila je naziv po predsedničkoj palati Belweder, a ilustracija palate se može videti na samoj boci. Brend je prvi put lansiran ne tako davne 1996. godine u Americi kao prva luksuzna premium vodka. Prepoznatljiva je i po tome što je Belvedere jedan od zvaničnih pića čuvenog agenta James Bonda 007.
Proizvodi se isključivo od određene sorte raži (Dankowskie) četvorostrukom destilacijom kako bi se dobio specifičan karakter koji krasi ovu vodku.

Belvedere

Belvedere Vodka je prva super-premium vodka, zasnovana na 600-godišnjoj poljskoj tradiciji izrade vodke. Izrađena je koristeći 100% poljske raži i vode iz prirodnog bunara, po tome ovo piće sadrži nula aditiva ili šećera. Ukus vodke je elegantan i balansiran, sa suptilnom slatkoćom koja stvara bogatiji i puniji ukus.

Belvedere Unfiltered

Belvedere Intense je verzija vodke Belvedere koja podiže i pojačava posebne karakteristike Dankovskie raži. Razređena sa manje vode, vodka se dvostruko filtrira kroz ugalj kako bi se dobila osvežavajuća tekstura, naglašavajući finu ravnotežu između elegancije i snage.

Close Menu