Peroni – italijansko pivo napravljeno iz strasti 1846. godine I želje da se ponudi pivo visokog kvaliteta, zaokruženog I balansiranog gorko-slatkog ukusa. Od samog početka do danas prilikom proizvodnje koriste isključivo najkvalitetnije, italijanske sastojke. Peroni je tradicionalan italijanski brend koji prenosi sve ključne standarde italijanskog stila. Više od 170 godina se pivo proizvodi po najvišim standardima I pravi isključivo od visokokvalitetnih sastojaka kao što je 100% italijanski slad koji nastaje od ječma koji raste ispod sunca na italijanskoj zemlji I prati se kroz sve nivoe razvoja. Savršen za sve trenutke koje delite sa porodicom I prijateljima.

Peroni

Peroni – visokokvalitetni italijanski lager, nastao davne 1846.godine. Proizvodi se od 100% italijanskog slada I ječma, pri čemu se posebna pažnja poklanja biranju sastojaka koji Peroni čine jedinstvenim simbolom Italije. Sadrži 4,7% alkohola. Ambalaža-0,33l.

Peroni Gran Riserva Rossa

Peroni Gran Riserva Rossa- dugotrajni proizvodni proces, 100% italijanski slad I umereni sadržaj alkohola čine ga idealnim pratiocem za Vaše posebne trenutke. Lagano, sa posebnom aromatičnom kompleksnošću, uz note slada I karamele odražavaju duh Italije na najlepši mogući način. Sadrži 5,2% alkohola. Ambalaža: 0,5l.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto

Peroni Gran Riserva Doppio Malto – proizveden od specijanog, karamelizovanog slada I aromatičnog hmelja, dugim procesom na niskoj temperaturi. Jedinstveni ukus I začinska aroma predstavljaju ga izvrsnim predstavnikom italijanske tradicije. Sadrži 6,6% alkohola. Ambalaža: 0,5l.

Peroni Gran Riserva Bianca

Peroni Gran Riserva Bianca- pivo visoke fermentacije, proizvedeno od 100% italijanskog slada I pšenice aromatičnog I svežeg ukusa koji pivu daju elegantnu zamućenu boju I voćnu I začinsku aromu. Idealno za uživanje u posebnim trenucima, Peroni Gran Riserva Bianca predstavlja izvrsnost italijanske tradicije I savršen je izbor za ljubitelje autentičnog ukusa I za sve one koji veruju da vreme oblikuje kvalitet.

Close Menu