Preduzetnik i umetnik je ušao u bar… I bez sve šale, desilo se. Upravo tamo su upoznali Mikija. A nakon toga, sve je ostalo istorija…
Artisan tim predstavlja jedan eklektični miks, prepun eksperata u svojim poljima, ujedinjenih u pasioniranoj potražnji za najboljim, kako bi  stali na crtu tom večitom “status quo” i omogućili da se ovako nešto napravi. 
ROĐEN U BARU, NE U LABORATORIJI…
Unikatan elegantan ukus. U njegvoj proizvodnji su korišćeni isključivo 100% prirodni sastojci, proizvedeni u Velikoj Britaniji. Perfektan mix između paleta boja i ukusa.

Agave Lemon Tonic

AGAVE LEMON TONIC

Ovaj ukus predstavlja top tonik u kombinaciji sa tekilom, ali isto tako predstavlja i sjajnog partnera džinu. Limun, agavin sirup, mrva čilija i morske soli kreira ovaj miks

CLASSIC LONDON TONIC

Ovaj “sjajno obučeni” tonik kombinuje prirodne citrusne, sa suptilnim biljnim notama, predstavljajući savršenog partnera suvom kraft džinu.

PINK CITRUS TONIC

Ukoliko preferirate golubicu ili nežnu damu, onda se ovom prilikom možete smatrati srećnicima. Jer Vas svež crveni grejpfrut i snažni sokovi pomorandže ovde pokreću.

SKINNY LONDON TONIC

Prirodni blend aromatičnih biljaka i specijalno odabranih esencija pomorandže i limuna, kombinovanih sa voćnim šećerima kako bi se izbalansirao “aftertaste” ukus i suva završnica.

Close Menu