Zasnovano na njegovom krajnjem cilju i strasti prema stvaranju tekile vrhunskog kvaliteta Master Destilerije Cirilo Oropeza je decenijama izučavao nauku i umetnost izrade tekile. Godine 1995. upoznao je lokalnog preduzetnika koji je delio istu ambiciju kao on. Zajedno su stvorili fabriku u kojoj su omogućili proizvodnju prvoklasne tekile. Destileraja San Nicolas je postala dom Espolon tekile. Nagrađivane tekile iz Espolon kuće su dokaz da je Cirilo uspeo u svom cilju da stvori kvalitentno inovativno piće.

Espolon Blanco

Sve tekile počinju sa Espolon Blanco. Blanco je najčistija verzija Espolonove tekile. Stvorena u čuvenim brdima Los Altosa, Blanco tekila se dvostruko destilira koristeći dugačke kotliće kako bi mu pružila savršeno lagan i uravnotežen ukus. Ovo je tekila koju ćete voleti kombinovati u raznim koktelima, baziranim na tekili.

Espolon Reposado

Tekila Reposado započinje kao tekila Blanco. Zatim ostaje u lagano ugljenisanim, američkim buradima od hrasta, kako bi se stvorio složeniji i puniji karakter, jedinstven za Espolon tekile. Ovakvo piće zaslužuje da se koristi u koktelima sa jakim ukusom tekile.

Close Menu