Appleton Estate je originalni jamajčanski rum koji se pravi u “Cockpit Country” – jedinstvenom, bujnom i plodnom terenu koji se nalazi u samom srcu Jamajke. Appleton Estate se ističe, kao najstarija šećerna imovina i destilerija na Jamajci, proizvodeći ovaj ukusni rum sa toplinom, strastvenim i jedinstvenim duhom Jamajke više od 265 godina. U Appleton Estateu, proizvodnja ruma smatra se kao zanat. Svaki korak u procesu se pažljivo vodi, od izbora sorti šećerne trske koja se uzgaju na imanju, do prirodne kulture kvasca koja se koristi u fermentaciji, do jedinstvene metode destilacije i mešanja.

Appleton Estate Signature Blend

“Signature Blend” je novo ime za Appleton VX nakon ponovnog lansiranja 2015. godine. Vodeći rum iz asortimana, je izuzetna mešavina od 15 rumova, različitih tipova sa prosečnom starošću od četiri godine.

Appleton Estate Reserve Blend

“Appleton Estate Reserve Blend” predstavljen je 2016. godine kao deo ponovnog lansiranja lanca brenda. Zamenjujući osmogodišnji rum, sa sličnim profilom, ovo je slatko, glatko piće koje se dobro uklapa u kvalitetne koktele.

Appleton Estate Rare Blend

“Rare Blend” je novo ime za Appleton 12 Year Old Extra. Destilovani u tradicionalnim bakarnim posudama, Rare Blend je odlična mešavina ruma, od kojih su mnogi odstajali više od 12 godina.

Appleton Estate 21 yo

Odlični rum od najuglednijeg proizvođača na Jamajci, Appleton 21 ima sve što možete tražiti u vrhunskom rumu - pravo bogatstvo i dubina ukusa i fantastično glatka tekstura i užitak. Prosto briljantno.

Close Menu