Three Cents je nastao od grupe barmena u potrazi za savršenim mikserom za koktele. Napravljen je od barmena za barmene. Proizvodi su unikatno dizajnirani kako bi postigli najbolju aromu i gaziranost svakog pića. Koriste sve prirodne sastojke, bez prezervativa i boje. Three Cents se karbonizuje sa veoma velikim pritiskom da bi se obezbedio dugotrajan ukus i gaziranost.

pink-grapefruit-soda-200ml-three-cents-600x600

Pink Grapefruit Soda

Kreirana je sa jedinstvenom aromom i ukusom svežih ružičastih grejpfruta koji se nalaze u ovom vrhunskom piću. Koristeći sveže voće, stvoreno je prvoklasno slatko gazirano piće koje se razlikuje po složenosti ukusa koji se nalazi u koktelima i ostalim pićima. Stvorena da bude savršen partner uz Tekilu u Paloma koktelu.

Ginger Beer

Ginger beer je prirodno slatko bezalkoholno piće napravljeno od svežeg fermentisanog djumbira iz Indije i začinskih biljki u kombinaciji sa gaziranom prirodnom izvorskom vodom. Savršen napitak za bezalkoholne koktele. Ginger Beer ostavlja dugotrojan ukus đumbira koji čini da piće ostane izvanredno.

Tonic Water

Three cents Tonic Water je stvoren kako bi naš doživljaj gin & tonic podigao na viši nivo. Napravljen je kombinovanjem najfinije izvorske vode sa visokokvalitetnim prirodnim kininom, sa vrlo malo prirodnih aroma kako bi se iskazao aromatični profil svakog premium džina ili premium vodke.

Gentlmen Soda

Vrhunski predlog – citrusi sa osvežavajućim notama mandarina i bergamota. Ideja pri stvaranju Gentlmen’s sode je bila da prikaže svežinu I složenost jedinstvenog mediteranskog citrusa u izvanrednoj sodi. Ovo je jedna od najedinstvenijih soda na svetu jer je uspela uhvatiti citrusne note Mediterana u jednoj bočici.

Close Menu