Pago voćni sokovi

Pago_Logo_Weiss

Pago je austrijski proizvođač voćnih sokova koji je na tržištima više od 30 zemalja, u segmentu premium voćnih sokova. Ova kompanija osnovana je 1888 godine na čelu sa braćom Francom i Jakobom Pagitz, koji su tada imali revolucionarnu ideju punjenja „tečnog voća “ u flašice. Sa svojim širokim asortimanom od 40 ukusa, danas su Pago voćni sokovi rasprostranjeni po celom svetu. Tokom više od 100 godina iskustva u proizvodnji premium voćnih sokova, tajna Pago voćnih sokova leži u 100 % prirodnim sastojcima. Pravi ukus proizvoda potvrđuje i pojačava činjenica da Pago kupuje isključivo prirodne, sveže i zrele voćke od pažljivo biranih dobavljača. Ono što posebno pokazuje koliko Pago sokovi brinu o kvalitetu i samim tim o zdravlju onih koji ih piju, jeste činjenica da se za voćne sokove koristi isključivo voće koje je sazrelo na prirodan način i koje je nakon toga prošlo više od 160 različitih kontrola. Pago postavlja i visoke vrednosti nekoristeći genetski modifikovane sastojke te svi proizvodi koji se koriste ne sadrže konzervanse, veštačke boje i arome.

Sve ovo dovoljan je znak da Pago brine o onima koji piju Pago voćne sokove,  prvenstveno o najmlađima koji najzad imaju voćne sokove savršenog ukusa u kojima mogu da uživaju, dok njihovi roditelji ne moraju da brinu o zdravlju svoje dece.

Pago Bio

Pago Bio Jabuka

Pago Bio Jabuka

100% sok, dobijen direktnim presovanjem organski uzgajanih jabuka,nefiltriran i bogat vitaminima i hranljivim materijama.
Jedinstveno iskustvo ukusa koje vam donosi Pago, od čak 10 različitih organski uzgajanih jabuka kojima je dodeljen logo EU za organski uzgajane proizvode.
Pago Bio Narandža

Pago Bio Narandža

100% voćni sok, blagog, slatkog i uravnoteženog ukusa, bogat prirodnim vitaminima.
Jedinstveno iskustvo ukusa koje vam donosi Pago, od isključivo organski uzgajanih pomorandži, premijum kvaliteta, sa EU logom za organske proizvode.

Pago Klasik

Pago Jabuka

Pago Jabuka

Izuzetno osvežavajući sok od jabuke sa savršeno uravnoteženim slatko-kiselkastim karakterom. 100% voća, bez ikakvih dodataka.
Pago Breskva

Pago Breskva

Sok od pažljivo odabranih, zrelih i aromatičnih breskvi. Očarajte se njegovom svilenkasto-baršunastom teksturom.
Udeo voća: najmanje 50%.
Pago Kajsija

Pago Kajsija

Sok od najslasnijih kajsija sa baršunasto mekom teksturom.
Udeo voća: najmanje 40%.

Pago Kruška

Pago Kruška

Intenzivan sok kruške sa nenadmašnom aromom i jedinstvenom punoćom ukusa.
Udeo voća: najmanje 50%.
Pago Paradajz

Pago Paradajz

Pago Paradajz je 100% prirodan sok, u potpunosti proizveden presovanjem zrelog paradajza. Jedinstvena senzacija ukusa, zdravlja i pune arome.

Pago Citrus

Pago Narandža

Pago Narandža

Osvežavajuća slatko-kiselkasta ravnoteža sočnih narandži, sa izdašnim dodatkom slasnih komadića voća. 100% voće, bez ikakvih dodataka.

Pago Exotic

Pago Multivitamin Tropical

Pago Multivitamin Tropical

Ovaj multivitaminski sok od 100% voća prepun je vitamina. Podstaknite svoja čula i prepustite se avanturi ukusa tropskog voća.

Pago Crveno Voće

Pago Borovnica

Pago Borovnica

Prirodna senzacija sočnih borovnica uzbudljivog ukusa.
Udeo voća: najmanje 50%.

Pago Brusnica

Pago Brusnica

Savršeno izbalansirana poslastica za um i telo, pomno odabrana za najzahtevnija nepca. Idealna za kombinovanje u mešanim pićima i koktelima.
Udeo voća: najmanje 29%.

Pago Crna Ribizla

Pago Crna Ribizla

Jedinstveni, blago opori, osvežavajući sok, proizveden po originalnoj recepturi od bobičastih plodova koji su među najzdravijima.
Udeo voća: najmanje 27%.

Pago Jagoda

Pago Jagoda

Za razliku od običnih napitaka od jagode, kremasta Pago Jagoda pruža jedinstvenu, intenzivnu aromu i punoću teksture. Kao ni ostali Pago okusi, ne sadrži nikakve veštačke sastojke, samo prirodno!
Udeo voća: najmanje 40%.

Pago Višnja

Pago Višnja

Savršeni spoj tradicionalnih višanja s bogatom aromatičnom notom badema i marcipana.
Udeo voća: najmanje 32%.