Belvedere je luksuzni brend koju proizvodi i distribuira kompanija LVMH. Ime je dobila po Belwederu, poljskoj predsjedničkoj palati čija se ilustracija nalazi na bocama koje proizvodi kompanija. Proizvodi se isključivo u Poljskoj u gradu Žirardov i distribuira širom sveta.

Belvedere Bespoke Silver Saber


Posebna serija Belvedere Bespoke Silver Saber u posebno izrađenoj svetlucavoj boci omogućava vam da personalizujete flašu. Posebnom tehnikom laserskog graviranja možete ispisati željenu poruku što je savršen poklon za praznike, rođendane i ostale Vama važne događaje.

s

Belvedere Unfiltered


“Vodka ljubitelja viskija”

Belvedere Unfiltered vodka je destilovana od posebne vrste raži (Dankowskie Diamond Rye) sa pažljivo odabranih poljskih polja. Procesom četvorostruke destilacije i bez filtriranja dobijen je poseban i izražen ukus ove vodke.

Unfiltered

Belvedere Pure


Belvedere Pure svojim savršenim ukusom u najboljem svetlu  prikazuje 600 godina tradicije proizvodnje vodke u Poljskoj. Savršen i pravi ukus vodke dobija se procesom četvorostruke destilacije isključivo od Dankowske vrste raži. Potpuno autentična i prirodna, ova vodka nema dodate aditive kao ni gluten u svom sastavu.

Pure
s
Unfiltered
Pure