Glenmorangie

GLENMORANGIE ORIGINAL
Glenmorangie 18 YEARS OLD
Sadržaj alkohola: 40 %

Primamljujući single malt viski, uspešno je pozdravio luksuzni duh konzumenata širom sveta. Originalan izraz Glenmorangie je elegantan i cvetni duh, koji je širom sveta poznat po svojoj izuzetnoj čistoći i zavodljivoj složenosti. Glenmorangie predstavlja izuzetan spoj nežnog duha i dugog i sporog sazrevanja.

 

 

 

 

 

GLENMORANGIE LASANTA
Glenmorangie Lasanta
Sadržaj alkohola: 40 %

Glenmorangie Lasanta, veran svom Galskom značenju ’’ toplina ’’ i ’’ strast ’’, je dobrog ukusa i mirisa , elegantan izraz nehlađenog filtriranog single malt viskija.

Prvobitno sazrevao u buradima za burbon, Lasanta je zatim dodatno sazrevala ili se ’’finiširala’’ u Oloroso šeri buradima da bi stvorila svoj bogat ukus oraha.

 

 

 

 

GLENMORANGIE QUINTA RUBAN
Glenmorangie Quinta Ruban
Sadržaj alkohola: 40 %

’’Quintas’’ , ili vino sa imanja Portugalije obezbeđuju burad iz luke Ruby koja daju ovu baršunastu teksturu nehlađenog filtriranog single malt viskija. Prvobitno sazrevao u buradima za burbon, a zatim dodatno sazrevao ili se ’’finiširao’’ u buradima iz luke Ruby, da bi stvorio note čokolade i mente. ’’Ruban’’ je Galski naziv za rubin.

 

 

 

 

 

GLENMORANGIE NECTAR D’OR
Glenmorangie Nectar dor
Sadržaj alkohola: 40 %

Ovaj bogat nehlađeni filtrirani single malt viski nosi svoje ime od reči ’’Òr’’ što znači zlato na Galskom, i savršeno opisuje bogati i luksuzni izraz Glenmorangie-ja. Prvobitno sazrevao u buradima za burbon, a zatim dodatno sazrevao ili se ’’ finiširao’’ u Sauternes buradima, da bi stvorio ukus sočnog limuna i sirupa.