Dukat rakija se proizvodi kombinacijom tradicionalne srpske tehnologije i kalvados tehnologije. Ekstra kvalitet Dukat-a postignut je očuvanjem četiri života ove rakije i to: u kvalitetnim plodovima, u kontrolisanim uslovima fermentacije, pri pečenju u bakarnom kazanu i dugogodišnjem odležavanju u drvenim buradima, a zatim kupažama (sedam) destilata različite starosti.

DUKAT Dunja

Dunja Dukat je prirodno voćno alkoholno piće. Ova rakija ima posebno interesovanje u javnosti i na tržištu zbog toga što je rakija odležala u barik drvenim buradima. Zbog tog principa proizvodnje, Dukat je zlatno žute boje. Nesumnjivo je da je barikom postignut intenzivan ukus i raskošna aroma dunje.

DUKAT Malina

Od destilata maline u kombinaciji sa drvetom dobijena je rakija mirisa tipičnog za rakiju proizvedenu od malina. Zahvaljujući korišćenja drvenog suda u proizvodnji, dobija se čist, smiren, i aromatični miris. Ukus rakije je pun, harmoničan, sa blagom prijatnom sladunjavošću. U samoj proizvodnji DUKAT prirodnih voćnih rakija vodi se računa i o najsitnjim detaljima.

Close Menu