‘'Unutra leži istorija velikog proizvoda Angostura bitera; proizvod koji je i danas aktuelan bez obzira na test vremena, sačuvao je tajnu formulu, uticao je na trgovinsku politiku putem svojih inicijativnih poteza, i danas poznat kao ''ukus koji osvaja svet''.  Angostura aromatic bitter
Angostura BittersKategorija: Biter O PROIZVODU: Najpoznatiji svetski aromatični biter Agnostura se i danas proizvodi po originalnoj tajnoj recepturi iz 1824 godine, čime je zadržao suštinu i sastojke koji se ističu u klasičnim i modernim koktelima. Angostura se svojom jedinstvenom aromom vrlo lako prilagođava i spaja ostale ukuse kako u klasičnim koktelima, tako i u kuhinji za najspecifičnija jela i kao nepogrešiv dodatak dezertima i bezalkoholnim pićima. Ključne karakteristike: Veoma poštovan i prepoznatljiv vođa u svetu bitera,  nezamenjiv je sastojak bez kog je bilo koji bar ili kuhinja u svetu nepotpuna. Jedinstveni pojačavac ukusa za pripreme alkoholnih I bezalkoholnih pića, takođe je I dodatni miris za slatkiše I glavna jela. Bez sode I glutena. Prisutan je u preko 150 zemalja širom sveta. Priznat od strane Košera. Angostura se preporučuje kao sredstvo koje ublažava I smiruje stomačne tegobe kod osoba osetljivih na kiselinu i citrusna jela i pića. Predstavlja dodatak jelima u mnogim zemljama. Iako sam proizvod u sebi  ima 44.7 % alkohola, svaka kapljica koja se koristi je toliko zanemraljiva da se alkohol ne oseća. Ukus: Agnostura biter nije biter kada se dodaje u hranu i piće, ali ima sposobnost da spaja arome i ukuse. Poboljšava ukus i aromu bilo kom jelu i piću i time ističe ono najbolje u njima ne kvareći pri tome njihov originalni ukus i aromu.  
Angostura orange bitter
Angostura Orange BittersO PROIZVODU: Angostura orange biter se dobija iz kore pomorandže koja raste u bujnim zelenim šumama obasjanim karipskim suncem sa ostrva Trinidad. Pomorandže se ručno beru I to isključivo u vreme kišne sezone da bi se zadržali ukus i svežina. Čist i bez dodatnih ukusa, Agnostura orange biter je egzotičan i svestran biter koji odlično ide uz vodku, džin, viski I daje dodatnu notu ukusa koktelima sa rumom. Njegova kompleksnost I niz ukusa mu daje privilegiju da bude veoma bitan začin u kuhinjama širom sveta. Vodeći svetski kuvari vole da ga koriste za dodatni miris kod soseva, za riblje specijalitete, čokoladne deserte. Ključne karakteristike: Slično pakovanje kao i angostura biter. Superioran je u odnosu na ostale orange bitere. Angostura orange biter je napravljen po originalnom tajnom receptu koji nema sličnosti I sastojake sa angostura biter recepturom. Angostura orange biter je veoma pogodna zamena za eterična ulja koja se koriste u miksologiji i kulinarstvu. Originalni klasični džin martini je odličan za angostura orange biter. Odličan je dodatak  za čista pića kao što su vodka,džin, rum … Angostura orange biter je suštinski miris I dodatak za barbeque sos. Odličan dodatak za riblje specijalitete (škampi,ostrige..), supe I prelive. Angostura orange biter je odličan I sa čokoladom. Najbolje ide uz sladoled, džem, čokoladne kolače. Ukus: Angostura orange biter nema svojstvo bitera, nije gorak kada se koristi u kulinarstvu I miksologiji. Njegov bogat egzotičan ukus proizilazi od niza lokalnih biljaka I začina što mu daje ukus pomorandže.